spotting

Siapa ada pengalaman "spotting" ketika hamil..asal batuk mesti berdarah

2 Balas

Dah doc ckp normal....die bg ubt batuk tp die xgalakkn sbnrnya...kata nurse plk...klu kita batuk terlampau kuat mmbuatkn saluran drh halus tu pecah tu sbb kluar drh...sy pown xthu mne yg btol...tp sy xmkn pown ubt batuk tu...sy ikhtiar mkn madu dan perahan lemon...walaupon lmbt nak baik tp.alhamdulillah now dh ok...kita pown tahu kesan ambik ubt batuk ketika hamil...

Da jumpa doc ke