Kenapa ye baby punya najis macam ni,dah 1st hari tu hijau pekat, lepas tu hijau cair.. Skng mcm ni..

Macam ada darah,Siapa ada pengalaman, plisss

Kenapa ye baby punya najis macam ni,dah 1st hari tu hijau pekat, lepas tu hijau cair.. Skng mcm ni..
2 Balas

bby sembelit x ??. mcm bby sy, dia susu formulaa .tp njis dia jd mcm ni jg ada darah2 sikit, dn msa dia mneran tu mcm kuat sgt lmbt bru klr poo dia, haha. so doc decide ni sembelit . sy tukr susu .dh xd yg drh2 tu. sis tgk msa bby mneran tu .dia brusaha skuat2 nya msa mneran, ataupn skali dua kali teran dh klr poo . 😁

klu kuning mcm tu normal.berlendir² tu kahak baby .kalau da sampai berdarah better pegi klinik chek.