baby 3 bulan minum susu lactogen najis warna hijau tapi cair tu kenapa . ada yg tahu tak ? #Firstmom

baby 3 bulan minum susu lactogen najis warna hijau tapi cair tu kenapa . ada yg tahu tak ? #firstmom

3 Balas

BBy saya minum lactogen pun sme warna hijau lumut, pastu cair… Then dia lg la kdg2 4 hari 1 kali baru berat.. tanya doktar dia kata ok je janji ada kentut berat ok dan baby tak meragam…

7mo ago

kalau anak saya hari2 je berak alhmdulilahh hehe tpi tula ksian punggung dia merah kdang

Nak tak susu lectogen saya bagi bayar postage je . Baru lagi. Minum sekali je anak tak sesuai

7mo ago

Saya tinggal area cheras baru taman midah

sbb zink dlm susu tu tggi. sbb tu tahi jd hijo

7mo ago

ada pejal2 skit la tak cair smua hehe