Berak masa teran

siapa ada pengalaman.. masa tnggu bukaan tu bole makan ka? risau plk teran nnt kluar najis bkn baby ?? siapa bole share pengalaman sblum bsalin

1 Balas

Haha. Xde nye pikir psl mkn lg sis. Haha. Sakit kemain rasa nak lari je dr hospital. Tak nak bersalin. Hehe. Kdg ada nursd tanye dah berak ke blm. Nnt dia bagi bom, kita picitkan sendiri masa tu membuang la kita. So, xde la teran dan terberak. Hehe. Tp ada jgak tak tanye. Klu terberak tu, apa blh buat. 😂

5y ago

Klu sis admit awal, berada dlm wad, blh jer mkn. Tp klu sis dtg tepat pd waktu hampir nak bersalin, mmg x akan dibenarkan mkn even minum sekalipun. Sbagai persediaan jugak incase u ceaser. Mst perut kosong slalunya. Phm kan knp x blh mkn? Haha. Lps bersalin sis smbung mkn. 😘