Anak teran berak

Normal ke baby 10 days nmpak mcm susah berak .. Asyik teran tpi tak kluar taik .. Risau tgk .. Setakat ni masih lgi jaga pantang

2 Balas

normal. bawah 3 bulan dia masih sedang belajar cara berak. dlm perut kan takde tutorial. berak sambil baring tu susah sebenarnya sbb tu gaya dia mcm meneran seksa sgt 😳 nanti lama lama dia pandai teran untuk berak

Normal tu meneran. Orang kata meneran daging untuk membesar.