Berak berdarah

Siapa sini yg ada pengalaman plezz share.. I tak sure yg buasir atau tak.. Tapi bila berak ada darah mcm menitik mcm tu.. Bukan darah dekat najis rasanya la.. Menitik sikit ja masa teran darah merah fresh setitik dua mcm tu ja darah tu.. Adakah tu buasir atau cuma luka sahaja?? #pleasehelp #pleasehelp Baru lepas bersalin 2bulan lepas

2 Balas

Sembelit ke ? Saya selalu kalau darah fresh mcm tu sbb sembelit kat lubang bontot tu luka kadang boleh jadi jugak kat dalam dah luka so menitik lah darah.

1y ago

Awao tu sembelit.. Mybe luka kot.. Sekarang tak rasa sakit dah pon

not sure la..try cek kt klinik