FIBROID!

Siapa ada pengalaman fibroid masa pregnant. Fibroid sy d kesan masa preggy first baby, ank pun da umur 5 tahun. Skrg preggy ke2.. Doakan semuanya selamat masa ceaser nanti ye...

1 Balas

Sy ada pengalaman detect fibroid masa anak 1st 16w. Sbb baby da besar,so follow up ja. Kalau x doc decide nak buang. Tapi makin baby mmbesar, fibroid sy mkin mengecil, alhamdulillah. Bersalin pon normal. Apa yg sy buat, sy mmng xmnum soya, kolagen smpai sekarang. Ada juga try perubatan traditional. Tp bukan urutan

2y ago

Awak punya fibroid berapa besar ye?