Baby iugr

Siapa ada pengalaman baby iugr, berapa kg masa lahir? Skrang perkembangan baby mcmna? Saya punya baby dia punya panjang ok tp dia punya berat slow slow sikit naik , kuat menyusu, byk jgk berak 2,3 kali sehari full. Baby aktif

1 Balas

Ank kwn sy baby iugr, berat dlm kandungan mmg xnaik smpai brsalin..scan 2.1kg, keluar pn 2.1kg..brsalin induce 38mnggu, skrg membesar dgn sihat.. Masa dia bru lahir tu mmg kecik, mcm baby prem

4y ago

Ouh, saya punya baby 2.3kg keluar 37 minggu 1 hari, skrang 2 bln just naik 1kg je, ada peningkatan tp slow la sikit tinggi dia ok tp berat la slow sikit