Baby IUGR (baby kecil)

Siapa sini baby iugr?Dr. sarankan bersalin week keberapa? Mommies yang dah bersalin boleh share pengalaman bersalin & minggu keberapa?berat baby ok x?#SeriusTanya

1 Balas

depend keadaan...sy dulu detect kecik then doktor terus bgi tarikh after 2 mggu utk scan smula n induce ..then nti doktor akan scan dulu, if baby still kcik kne terus induce sbb takut darah or zat tk smpai ke baby ..mcm sy after 2 mggu tu scan balik alhamdulillah size baby da normal so tk jdi admit wad ..

1mo ago

insyaallah dipermudahkan...🀲