Nak tanyaa mommy²

Siapa ada pengalaman anak nye ada bintik²/ruam mcm ni , kebelakangan ni baby sye ruam nye mcm bulatan putih mcm tu ,ada yg merah ada yg putih warna nya tp tak pasti tu apa? Ruam atau apa , Ada Mommy² yg berpengalaman anak nya mcm tu?baby 2m

Nak tanyaa mommy²
2 Balas

baby saya pun ada dibahagian pelipat leher. kadang dia merah, kadang dia warna putih. buat masa ni baby takde meragam apa. tapi kena tengok kalau makin teruk kena tanya doktor.

macam panau. family atau family husb ada yg pernah kena panau tak?

3w ago

hmm then maybe bukan juga. nanti check up tunjuk kat doktor ya. moga bukan apa2 yg serius 🤲🏻