Pusat Terkeluar?

Siapa Ada Masalah Macam Saya,Pusat Terkeluar Lepas Tu Pedih Disekitar Pusat Dan Perut Tu..Bergesel Dengan Seluar,Baju Pun Pedih??Ada Cara Tak Yee Nak HilangKan Pedih2 Tu

1 Balas

Kakak saya jadi macam ni anak ketiga dia . Jadi pedih tu sebab baby besar dari yang sebelum sebelum ni , perut tu macam dah sampai maximum nak kembang . Sampai jadi warna purple kulit perut tu . Pakai kain batik pun pedih macam terbakar