Beranak di PPUM!!!

Siapa ada experience beranak di PPUM baru2 ni? Okay ke tak service diorang? Pls reply me sbb tengah serabut nak fikir hospital

1 Balas

Pilih la mana dekat dengan awak. Ikut la mana awak selesa. Saya bersalin kat ppum. Harga dah naik. Pengalaman saya elok je takde masalah. Tapi orang lain saya dengar byk tak kene. So terpulang pada nasib. Berserah la ye. Hospital kerajaan pun elok je bagus and jimat la duit sikit