Bersalin di PPUM

Hi mommies sekalian.. Nak tnye ada tak mommies kt sini yg ada experience baru2 ni bersalin di PPUM. Kot boleh share pengalaman bagaimana service semua dekat sana 😊 #36week

2 Balas

Sis dah bersalin ke? Saya akan bersalin di ppum bulan 6 ni InSha Allah. Nak tahu experience okay ke kat ppum? Harga total Bnyk ke ditambah selain harga booking?

1y ago

Boleh share macam mana nk booking bersalin di PPUM. Saya ada plan nk bersalin di PPUM juga. Edd bulan 6 ni juga, InsyaAllah. Masih survey2 nk bersalin antara di PPUM, Htar atau Shah Alam.😬

saya ada pengalaman, overall okay, kalau nak lebig selesa, boleh Cuba UMSC?

2y ago

Terima kasih atas respon sis 😊