11 weeks 4 days

should be harini dah 11 weeks, last scan di swasta masa 7 weeks. dah ada baby and heart beat. khamis lepas pergi buat buku pink. scan di kk baby ukuran 7 weeks, no heart beat. ptg tu juga saya scan di swasta, baby takda dan baby ukuran 7 weeks. masih juga tiada heart beat dan doc swasta kata memang baby dah takda heart beat. lagi 2 weeks kena rujuk dia kk, untuk confirmation, tapi saya takda bleeding, takda cramp, memang dr awal mengandung takda alahan. doakan saya kuat untuk apa juga keputusan doc, doa kan juga saya moga ada rezeki anak untuk yang akan datang. ?

22 Balas

Insya allah sis

sya pun kalau ikutkan tarikh periode .. kandungan dh 8week due 8.5.20.. tp scan ritu ,,doc ckp nmpk kantung je .. lg 2minggu doc suh dtg scan lg .. tngok kt scan print tu bru 4week .. due yg doc bg 8.6.20 ..takde alahan,takde mengidam ..