Barang kemas

Just a sharing towards new mommies out there. Jangan lupa cabut all of your barang2 kemas especially cincin awal pregnancy tu before badan kita mengembang dgn jayanya 🤭. In my experience, cincin i hampir takleh dicabut sbb jari dah gemuk tapi i berjaya cabut dngn gunakan sabun. Plus nnti sblm masuk labour room nurse akan pesan no jewellery allowed

12 Balas

setuju. saya both pregnancy mmg sebelom masok labour room nurse remind utk cabut all barang kemas yang pakai. kalau cincin mmg hujung2 tremister tak pakai dah sebab jari mengembang dgn jaya nya😂