Minum air gula

Share pengalaman korang minum air gula please, ada yang cerita sampai nak termuntah minum sebab tak sedap sangat #1stimemom

25 Balas

mindset tu sis.. sis kalau boleh fikir cuma nak minum habiskan relex selawat jgn fikir lain.. yakin boleh habis kan.. kalau boleh tegok habis kan terus lg bagus kalau tak boleh take time boleh je.. sy teguk sampai setengah berhenti amik nafas jap relex baru teguk habiskan .. insyallah sis boleh tanpa muntah👍👍