Minum air gula

Share pengalaman korang minum air gula please, ada yang cerita sampai nak termuntah minum sebab tak sedap sangat #1stimemom

25 Balas

saya rasa air gula tu okay je cuma nak terbatuk juga la sbb terlampau manis 😂 sampai sakit leher saya last" nak dekat 2jam tu saya termuntah haih bru rasa lega 🤣

mindset positif sis.. utk diri & baby.. sy 2x minum.. rasa juga loya tp sy cuba juga minum sekali nafas telan laju 🤭.. pastu cpt2 pi kumur2, duduk tenangkn diri..

time preg ank k 2,minum air gula tgu result tup² Ada kncing Manis.. time preg je,pas beranak xda LG,cuma baby je kne cucuk check tgk samada kncng Manis @x..

baca pengalaman negative maka negative la jadinya.. takda teruk mana pun aihhh...p mnum awai pagi sbab air masih suam,minum tu jgn duk fikir yg buruk2..

2x sy minum, alhamdulillah result normal. Tak muntah sbb kebulor nau kena puasa, beria minum laju2 🤣yg tak suka sbb kena cucuk amik darah je 🥴

3y ago

Kan.. dua2 tgn kne ccuk. Stiap kli amik darah je mst bengkak lengan 😖😑

sedap la air gula. mcm air barli. hehe minum terus jgn berhenti2. mindset kena positive k. air gula tu xde la teruk mana

Ok jeee minum 4/5 teguk. Loya jgk sbb perut angin tp jgn fikir sangat. Masa minum anggap air tu sedap. Hahaha

Kalau pegi klinik swasta, air gula dh mcm mcm perisa sedap. Confirm tak rasa nk muntah. 😘

minum dgn tenang dan perut kosong, hbiskn cepat2 klu boleh.. memanb boleh muntah kalau lambat2

paling tak best, sampai rasa tak nak pregnant lagi sbb kene minum air gula