Minum air gula

Share pengalaman korang minum air gula please, ada yang cerita sampai nak termuntah minum sebab tak sedap sangat #1stimemom

25 Balas

Okay je. Sy teguk air gula tak sampai seminit habis. Sampai nurse terkejut sy habiskan cepat. Tips dia simple. Jangan baca pengalaman ibu2 yg buruk. Pape pun Mindset kita yg control. Set kan dalam kepala perkara yg baik2.. dan masa minum jangan pandan kiri kanan. Terus je minum. Cth mcm sy (Nak Habis Cepat Ni/Lebih Baik Minum Air Gula Dpd Minum Air Rasa Pahit).