Minum air gula

Share pengalaman korang minum air gula please, ada yang cerita sampai nak termuntah minum sebab tak sedap sangat #1stimemom

25 Balas

first time mnum air gula mmg takut sngt. sblm tu amek drh dy dh buat air. misi godek2 urat tk jmpe smpi air tu sjuk. dh sjuk bru sy p mnum sbb lmbt amek drh. kne redo laa sbb lg dy sejuk lg dy likatt n rse gula tu kuat. sy telan sklii teguk2 tak tgok kiri kanan pejam mata tutup hidung jgn brhnti. mmg pekat nk muntah tapi tahankalau x kne repeat. lpstu minum air msk sikit. sbnanye xde apa nk ditakutkn slgi kite x rse slgi tu kite x tau. jgn dnga ckp org awak. utuk apa takut? nnti bersalin sorg2 jugakk. xpee minum jeee. slgi xlalui xtau. tu nnti smua jadi kennagan . bila dh jadi ibu n lalui perit getir appoiment smua ni kite x hirau dah asal anak sihat