Fetal Doppler

Sgt2 membantu ade alat ni.. Lg2 sy yg pnh ade sjarah kguguran 2 kali sblm ni (heartbeat anak berhenti) kandungan ke-2 14weeks kandungan ke-3 12weeks.. Skrg kandungan ke-4 dh masuk 18weeks.. Stiap kali x sedap hati mst ke klinik, setakat ni dh hampir 10 kali sy ke klinik sbb risau kan kandungan.. Ade fetal doppler ni x risau lg dah.. Bleh dgr heartbeat anak selalu.. Doakan semoga kandungan sy sihat dan selamat ye..

Fetal Doppler
26 Balas

Beli kt mn sis & hrga brapa?

5y ago

Shopee.. Rm60 tmasuk postage

Bestnyaa blh dngar 💕

Hai sis beli ne kat mana?

5y ago

Sama je gune mcm dkat klinik.. Letak gel.. Lpas tu letak probe tu dkat perut..

Dye bgi gel skli ke..?

5y ago

Owh ok terima kasih

Bestnyeeeee 😀😀😀

Amen🙏🙏🙏

Beli kat mana??

5y ago

Sy gune gel aloe vera fruit of earth beli kt watsons..

dkt mne beli yee?

beli kt mne ni

5y ago

Dekat shopee ada jual.

Beli kt mnr