travel

Seusia brpa bln ibu2 mula bawa baby travel??

1 Balas

Sye dlu 3bln ke atas...tp tiao kali lpas kluar sye bsuh kaki tngan ank n muka...tukar baju dye skali...n sblum kua biasa sye sapu mnyak telon anugerah kalau pakai mnyak bidara lg bgus..smpai skarang ank da 4thn pun msih buat lg...n sblm kluar pun sye baca ayt kursi..tp kalau bby blik ngis jg...suh suami azan kan...n kalau travel msk uma sewa atau blik baru suh suami buka pntu tngkat azan kan dlu

4y ago

Ok tq..blh cba..anak sy mmg guna mnyak bidara skrg..baby sy bru 2bln..