Naik Kapal Terbang

Hai mommies. Ada tak sini ibu2 yang selalu travel naik kapal terbang bawa bayi umur bawah 6 bulan? Saya bakal travel bawa baby umur 2 bulan lebih tanpa suami. Risau lak dia tak selesa naik kapal terbang ka. Meragam d airport ka. Hmm

1 Balas

Saya baru je travel masa dalam pantang lagi balik kg with my newborn. Alhamdulillah all is fine.. kita kena alert jela sbb baby kadang ade time meragam dalam flight sbb air pressure..

4y ago

Okay, terima kasih untuk maklum balas.