Rasa sangat ii bimbang

Setiap mlm memang hidung saya rasa sakit sangat ii kalau baring lurus memang sakit nk.bernafas pun rasa sesak...mula dari 10/2/23 sampai lah sekarang sye rasa sakit sangat ...kalau sye tido mesti kt sebelah kiri...dlm 1bln3 minggu ni suami saye selalu ckp perut saye besar dn bulat..kalau sye terbangun awal pagi...die selalu tanya kenape...kenapa saya ingin mkn nanas masakkari...tapi mak dgn suami saya tak izin kn sye mkn

2 Balas

Macam banyak perkara ni tapi still tak faham apa yang perlu dibantu 😂😅

1y ago

Kalau ikut saya seeloknya elakkan dulu sebab takut badan tak boleh terima

Ok... Puan bimbang atas masalah apa sebenarnya?

1y ago

sebaiknya, sis cek sendiri dulu beli alat ujian kehamilan kat farmasi/watsons/guardian..klau positif hamil, boleh pergi klinik utk sahkan kehamilan & tanya doktor yg rawat tu boleh atau x..klau negatif pun kena pergi klinik cakap dah berapa lama tak dtg bulan..nanti dktor akan cek n bgtau sis..