Lepas breakfast mesti pening kepala

Setiap lepas breakfast mesti pening kepala, kena baring dlu.. Tido sekejap.. Lepas tu baru okay.. Ada x moms yg senasib dgn sy? Baby first xde pulak rasa mcm tu..skrg tgh pregnantkan baby second.. Simptom ni start dri 4 minggu smpai skrg..

1 Balas

alahan tuh , 1st trim alahan selalu teruk kan. tiap kali pregnant rasa alahan lain2x, mcm first takda alahan tiba 2nd ada pula. layan je awak, inshaAllah nnt slow2x hilang.