Kencing Kotor

Setiap kali appoiment mesti sangkut dengan kencing kotor .. Saya tak sentuh lgsung air caffeine and kebersihan diri pun saya jaga .. saya bnyak minum air masak Tapi kenapa masih ada lagi kencing kotor? tolong bantu saya?

2 Balas

cuba minum air mineral dalam botol tue.. jangan minum air paip masak.. kak ipar saya dlu selalu minum air paip masak,selalu juga sangkut kat kencing kotor.. pas tue husband saya suruh dia minum air mineral terus elok ja semasa gi klinik..

selalu tahan kencing ke? guna pencuci ke masa basuh kemaluan?