Darah Coklat

Setiap hari ada darah coklat kluar tpy sikit² xbyk, ya allah risau pon ada.. ada baca mmg kalau first prgnnt mmg mcm ne sbb nak lekat sgt.. plz bagi tahu saya mmg ada mcm ne ker apa.. Setiap Kluar tu risau jakk.. Saya Baru 8 minggu ??

2 Balas

P hospital...bahagian emergency...xad la dpa xmrh pon...sy pnah kena drh coklat(spotting)msa tu 4w4d.. pastu drh merah smpai 10mggu nnty doctor akn scan...klau nmpk kantung,bby, heartbeat...nnty doktor akn bg ubat kuatkn rahim..kena bnykkn berehat la...jgn buat kja rumah

Pegi hosp sis. Boleh jadi normal dan tidak normal.

4y ago

Sama2 😁