pendarahan

hai ibu ibu sapa pernah jadi mcm ni waktu subur kluar flek darah wrna coklat tapi sikit je kenapa eh ? sya tak prnh jdi mcm tu tpi ni bru first jdi tdi tapi sikit je dia kluar lepastu takda lagi setompok je mmg normal ke ada yg prnh kena tak? ##seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

normal..sy pernah kuar darah setitik.tp jd camtu jarang n kdg org x prasan.flek darah tu kuar sbb telur kite kuar wktu subur.jns sy smpai puting pn sakit n krem

2y ago

oh okey faham , sbb before ni tk prnh jdi bru ni jdi pelik jugak tkut sporting tpi tknk cek pregnant test tkut kecewa 😂