menghitung hari

setiap detik tggu bila nk start sakit,tak mampu lagi nak bergerak nak berjalan. bila nak baring pun kene mintak tolonh sape naikkan kaki kt atas tilam,bila nak bangun pun same,bilaberjalan celah2 kelangkang sakit,punggung kiri kanan pun dah sakit sangat..pendek kata angota badan semua dah tak membantu..sesak nafas pedih hulu hati ??. suami dah cuti lama sebab nak bantu uruskan ank2 dan dia dh risaw sbb sy tggu masa...sbb dia pun kerja jauh nk kejar balik pun takut tak sempat.. doakn kan saya cepat2 bersalin ye kawan..

1 Balas

Semoga puan diberi kekuatan dan Allah permudahkan jalan puan utk bersalin. Semoga puan dan baby selamat. Aamiin.