24 Weeks

24 minggu dah. Patut la mama rasa perut mama besar. Hehehe.. Dah selalu sakit pinggang. Nafas pun pendek-pendek sekarang ni. Nak berjalan pun, mengah dah. Nak duduk lama-lama pun tak selesa. Baring pun, kejap ke kiri, kejap ke kanan. Baby doakan mama kuat ye. I love you sayang.

24 Weeks
1 Balas

Comel je! Tahniah sis semoga semuanya selamat! Stay strong 💪🏻

4y ago

Terima kasih. InsyaAllah. Esok dah masuk 30 minggu. Rasa berdebar-debar dah.