Finally a boy!

Setelah 4 orang gigirl, akhirnya ada rezeki dapat baby boy. Due 18 April 2021, ada yang sama date tak?

Finally a boy!
2 Balas

Alhamdulillah.. Xlama lgi due. Bulan depan.. Moga dipermudahkan mama.. Didoakan semoga lancar bersalin. Tahniah akhirnya baby girl yang ditunggu InshaAllah xlama bersua muka. Moga2 jadi anak yang solehah buat kedua orgtuanya yg soleh solehah. Jg diri baik2 puan. Selamat berpantang Jg diri selalu♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

congrats.