Set berpantang

Set brand apa patut beli, dan berapa ringgit, Pls share your opinion and pengalaman

2 Balas

Turun temurun family sy guna brand Nona Roguy. Masa sy berpantang miscarriage pun, sy guna produk NR. So far memuaskan. Tak pernah try brand lain so tak tahu nak compare bab harga & kualiti 😁

2y ago

ptg ni saya survey online, tertarik pula dgn NR. Terima kasih sis, sbb saya pun ingin mencuba.

anak pertama saya paki set maajun , x berapa serasi. anak kedua sy beli nona ronggai ..Alhamdulillah serasi . setakat ni yg sy tau mmg jnama NR ni trrbaik

2y ago

terima kasih sis utk feedback. Moga kali ni cuba NR🙂