Cyst semasa hamil

Sesiapa sini ada pengalaman cyst semasa hamil? Boleh kongsikan tak pengalaman kamu? Saya pegi first scan harini kantung tak nampak lagi tapi cyst yang nampak besar dalam 2cm. Soalan saya ada tak sini yang pernah mengalami seperti saya tapi berjaya hamil tanpa sehingga melahirkan?

1 Balas

saya sis..ada cyst dlm 3cm. doc kata normal and dia akan mengecut cuma kena pantau and pantang makan..kalau membesar memang akan kena rujuk doc lg..cuba makan pati delima atau buah delima sis 😊