Susu drop time puasa

Sesiapa ada tips tak ? Susu drop teruk time puasa. 😭😭 Anak banyak df and still pam juga. Tapi keluar tetap sikit. Please help mee.

1 Balas

mnum nestum cereal..air kurma bt sendri..rendam satu mlm..blh jgk ambil esp shaklee..insyaAllah sy mnum y tu je..ssu x drop

2y ago

insyaAllah blh..lg satu sblm sahur tu kn..mnum air kosong dlu satu gelas..lps mkn satu gelas..klau blm abs wktu tu ambk lg satu gls..tp sy mnum air rendaman kurma je