Susu ibu drop

siapa yang ada pengalaman susu drop, boleh tahu tak mommies semua buat apa untuk meriahkan susu balik? baby bf je hari hari, pam susu hari hari jugak. marmet pun dah. tapi susu kurang. dulu sebelah boleh dapat 5/6oz. lepas puasa nak dapat 3oz pun susah. ada tips tak??? baby baru 6bulan #SeriusTanya #bantusharing

3 Balas

Bykkn mnum air, mkn sup2, mkn betik mentah masak skali dlm sup atau lobak putih. Kot2 membantu. Cuma kdg mmg ada org yg mmg after 6 months mmg drop/xde dh

jaga waktu mkn byk mkn sayur byk mnum air jaga waktu pump / buat power pump jgn stress pling pntg 😆