Untuk sesi Tanya Pakar di aplikasi, apakah perbincangan yang anda inginkan? Sila kongsi dibahagian komen!
Voice your Opinion
Perkembangan anak
Penjagaan wanita
Pemakanan &Nutrisi
Lain-lain (sila nyatakan)

3212 respon

28 Balas

Sy plk.. Nk tny utk si suami yang pulak berkorban utk makan pil atau ap2 implan.. Kita sdh la preggy besalin dlm pntg bagai.. Jd biar laki plk ase..

Bila isteri masuk kan zakar ke dlm mulut dn suami jilat miss V,,ada kh itu slmat.

Perkembangan anak. Aktiviti yang boleh dibuat untuk anak usia 5 bulan ke atas

Semua dia atas dan penjagaan terhadap anak.

Semua di atas termasuk perancang keluarga

Kesuburan dan kehamilan 💞

Perancang keluarga

semua di atas😊

Perkembangan anak

semua dia atas