Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari 2: 6/9/2023 Suka sangat guna app the AsianParent ni. There’s so many useful information for me as a first time mom. Paling suka feature “saiz bayi”. Me and my husband gelak2 bila tengok contoh size baby. Lurveee sangat. Hopefully ada rezeki untuk first baby sis 😊

Hari 2:6/9/2023 Alhamdulillah.... Saya sudah mengikuti apps The Asian Parent sejak anak no 1 lagi... Terima Kasih banyak atas info kesihatan dari ibu mengandung sehingga bayi dapat saya amalkan dan praktikkan.. The Asian Parent is the best platform untuk rujukan ibu dan bayi

Hari 1 9/9/2023 Tahun 2022 lahir cahaya mata pertama selepas keguguran sebelumnya akibat PCOS.platform ini byk membantu saya dalam mengatasi masalah risau keadaan sebelum,semasa dan selepas mengandung. sekarang kehamilan kali ke3 berusia 24minggu,moga anak ini sihat hendaknya

Hari 1 (6 September 2023) Terima kasih TheAsianParent kerana megadakan giveaway untuk ibu dan bakal ibu..dan terima kasih juga kerana selalu memberikan tips2 yang berguna untuk saya yang baru bergelar seorang ibu..semoga terselit rezeki baby saya menang carset dari snapkis..

Hari 1 6/9/2023 Terima kasih theAsianparent Apps kerana memberi kami peluang untuk menyertai peraduan ini dan berpeluang mendapat info2 yang penting mengenai ibu dan anak,info yang sangat membantu saya dalam tugas menjaga baby.Semoga saya antara pemenang dalam peraduan ini..

Hari 1 (12 September 2023) Terima kasih @theasianparent.my for the giveaway! 🥰 Saya selalu guna apps ni untuk monitor perkembangan anak saya. Banyak juga info yang kita boleh baca dari sini yang berguna untuk kita. Apps pilihan no 1 untuk parents di luar sana 😍❤️

Day 7 : 13/9/2023 (Last day) Alhamdulillah, degan adanya platform ni hari2 saya akan mengukuti perkembangan baby saya dan jugak saya, semoga mommies yang lain juga dapat menggunankan platform ini dengan baik. Semoga ada rezeki my first baby untk dapat carseat. Aminn..

Hari 1: 10/9/2023 🤍 Terima kasih Theasianparent atas peluang peraduan ini. First day install teruja dengan platform ini yang share everything from 0 month baby hingga anak besar. Bagus juga untuk parenting and petua and info segalanya. Moga rezeki my 1st baby 👶🏻

Third day 🥰 (8 Sept 2023) Alhamdulillah untuk hari ketiga join this content. Harini saya dapat tengok perkembangan anak saya. Semoga anakku lahir dengan mudah dan jumpa pada disember nanti. InsyaAllah. Terima kasih The Asian Parent yang telah banyak share ilmu 🥰

Hari 1: 8/9/2023 Bismillahirrahmanirrahim, terima kasih kerana wujudkan platform seperti ini. saya sebagai first time mom merasa sangat bersyukur kerana platform ini banyak membantu saya dari pelbagai ilmu yang perlu saya tahu. boleh search saja dan ada jawapannya. 🫶