Hari #3 Giveaway Bersama TAP!❤️

*Sertai di bahagian 'Pertandingan' ya* 🎉Masuk pula Hari Ke-3! Wah, comel betul Bantal Menyusu ni! Anda rasa anda bertuah untuk menang hadiah menarik ini? Apa tunggu lagi, jom sertai sekarang! Cari jawapan anda pada ciri yang ditetapkan dan komen jawapan anda sebanyak yang mungkin pada ruangan komen post! Goodluck semua!💪🏻

Hari #3 Giveaway Bersama TAP!❤️
1717 Balas

Alhamdulillah segala puji bagi Allah. dikurniakn zuriat sekali lg setelah 2 tahun ++. Sekarang da hmpir 7 bln. da msuk trimister ke3. smga dipermudahkan urusan sy utk mlhirkan dan mnjga zuriat amanah allah ini dgn baik. smga ank dlm kndungan sy ini mudah dilahirkan, ckup sifat dan baik akhlaknya serta dijauhkn dr sbrg pnyakit bhya. aamiinn🤲

I just had my first born last December and it is such a blessing. My life has changed a lot. My daughter is such a miracle in our lives. It’s been 3 months i fully breastfeed her, it would be great if i can have this nursing pillow. Thank you TAP for always sharing a lot of tips for the first time mum like me!

Alhamdulillah... Rezeki Illahi 2021, kami dikurniakan zuriat lagi.. Ni zuriat mommy yg ke-4.. Syukur Alhamdulillah, moga2 zuriat mmy kami ni memberi rezeki yg luas dan banyak pada kami sekeluarga.. Mmy, baba, kakak, kakdek, kakbie xsabar menanti kamu sayang..

My first baby. 22 weeks baru lepas scan baby tadi. unfortunately my baby xde nasal bone. But semua yg lain normal. Doktor suruh keep berdoa. pegang 'Miracle happens'. semua doakan my baby ya. Semoga lahir dalam keadaan normal kelak 💕

Hi, bersyukurr sngatt dgn kurniaan ini. Pengalamann pertama m'bawa kndungan 9bulann, dann dpt mnyusukann anak spenuhnyaa untk kli pertama nyaa. Alhamdulillah, semogaa ad rezekii Aleesa disini untk lbihh selesa mnyusu ❤️

Dear the Asianparent, My mom really excited when it show 3 more days to see me...we should be more happier when we have this useful U shape feeding pillow... i will lay down comfortly and have my yummy milk! Regards, Baby

Anak kedua ummi, semoga diberi kesihatan yang baik,dan jadi lebih kuat dari kakak, adik sabar ye,jangan keluar lagi tau, tunggu lagi 46 days lagi ye, kakak ex prem (31w 3 days) nk tengok dunia awal 😅

Anak mama dah 13minggu. .tapi mama risau dapat tahu uri anak mama turun ke bawah..mama harap kita sama² kuat ye Sayang hadapi ujian ..Doakan kami dipermudahkan segala urusan. ❤️🥰

♥️ Doakan anak kedua sya membesar dgn sihat ya. Anak pertama sya keguguran hr tu 😔 rezeki Allah itu luas, smoga sya tetap istiqomah. Amin ☺️

Terima kasih TheAsianParent Malaysia kerana menyediakan pertandingan Giveaway yang menarik ini. Semoga ada rezeki buat kami. ❤️