My sweetboy

Seronok tengok dia dah pandai pegang botol sendiri. Walaupun mula dia tak nak. Macam malas. Hihi. Sekarang okey je.

My sweetboy
2 Balas

Anak sy dr 5 bulan, dh sibuk nk pegang botol susu sndr. Pandai pegang botol utk tolak botol also. Skrg ni 6 bulan lagilah sibuk nk pegang. Siap dia kuis2 buka jari sy supaya sy tak pegang botol so cuma dia pegang.

cuba bagi botol yg ada pemegang. lagi senang untuk dia. anak saya dlm 2-3 hari da pandai pegang sendiri bila bg botol yg ada pemegang