Baby bump

Seronok bila dapat rasa baby ni aktif gerak gerak kat dalam perut. Tapi nak tidur pun payah , ajak beteman agaknya baby dalam perut ni . Hahahaha Tapi bila tak gerak rasa risau pun ada kan ? Goodnight mommies

8 Balas

Hehe syok ja kan tgk baby aktif... Hmm sis boleh tdur antara kiri atau kann..ataupun klu saya...saya ada beli pregnnt pillow yg pnjg tu...mmg mbntu sgt bila yg sd mbesar prut...boleh support blkg dan perut tu... Slesa la skit sis...tp support pki pillow yg biasa pun ok jg... At least bby aktif kita slesa skit rasa...

Baby sy pun aktif waktu malam. Malam2 sebelum tidur sy bersembang2 dengan baby.. bukan main lagi dia boxing & kicking sy dari dalam.. haha.. tapi siang alahai kicking pun manja2 je..

Hehe.. Sama macam saya, bila tak bergerak sekejap pun dah rasa risau. Tapi lepas tu rasa dia gerak. Masa tu rasa "fuhh.. Lega.. Alhamdulillah." pastu cakap² dengan dia jap.. Hihi..

Good night... Tp klu nak selesa... Sis tido mengiring Kiri atau Kanan ikut kesesuaian sis

Bby bgerak tu rasa dia geli2 ke.. Sy skrg 18w.. Slalu rasa mcm tu bila tgah baring2..

Yaa... Itu yg sronok bila mngandung ni.. hihi

😆

Sama.. Nampak perut beralun2