Siapa due 28/4 korang dh semua dh Ade ape2 tanda ke, mummy neves ni 😣

15 Balas

due kita sama..tanda pun xde lgi..just sakit² pinggang ngn perut mngeras tp baby aktif je..td checkup kt kk nurse kasi 23/4 utk next check up and doc kasi 26/4 utk scan baby tu pun klau x brsalin lgi laa..😂

2mo ago

letih kannn, nk ulang alik checkup, xlarat dh nk bawak perut nii

due smaa , skrgg tgh sakit2 pinggang , perut pun dh start mgeras kjap2 . kmrin jumpa nurse , dia cakap kepala baby dh masuk kat jalan . smoga kita dprmudahkan urusan untuk bersalin nnti ❤️

2mo ago

yee semoga di permudahkan urusan sis semuaa

Sy due 23hb.. Dh x yah g check up KD lg.. 22hb msuk wad. 23hb induce. skang nie dh start sakit. tp x slalu.. kalo kerap sgt, pecut p spital..😆😆.

2mo ago

masa pegi o&g Ritu, doktor o&g bg surat masuk wad terus..😅 kalo Ade rasa kerap sakit, doktor sruh terus p spital. Sy Ade GDM diet control..

saya due 29/4 , tapi doc suruh admit dah 22 ni untuk induce , skrg ni pun takde tanda2 lagi nak bersalin . doakan saya bersalin normal 😥 (first time mom)

2mo ago

kenapa doc suruh induce? semoga dipermudahkan

Due sama saya. Skrng kerap sakit pinggang dgn bawah perut . Tapi tkde turun tanda lagi 🥲 kita nak cpt2 bersalin. Penat dh bawak perut

2mo ago

kaann, baby santai2 lagi dlm perut ni😣

kita 27/4 tapi dah kna cizer 29/3 coz baby iugr n kurang air ktuban..... alhmdulillah baby ok cma kcik skit laaa..... 1.8kg😊

2mo ago

semoga dimudahkan ye mummy 🤲🏻

sme lh sy pn due 28/4.. tp dkt app ni 26/4 cnfius nk ambk kre yg mne, blh tau x tarikh last period yg edd 28/4 brpe hb ye?

Due kita sama tp tu la xde tanda2 lagi nk beranak 😅 22 ni kena g check perut lg selagi xberanak kena g check je la 😂

2mo ago

Itu la xlarat dh nk ulang p kd 🥲

Saya pun belum ada tanda momies, sama jugak dengan due 28/4 😐 takut pulak rasanya sebab saya ada gdm 😓

1mo ago

Betul tak nak nanti kena paksa bersalin

Sy due 17/4 tpi bby xnk keluar lg. Dokter tambah 7hari lg.. Serah diri 24/4..bby santai dlm perot ni