Hai mumy smua,ada x yg preggy 8-9bln,msa tgh rileks ke baring²,degupan jntung mcm laju smcm,normal x

2 Balas

Sy masuk 9bulan jantung laju sgt smpai rsa nk pengaan lpas tu berpeluh sjuk sgt..g jumpa doctor check darah jantung BP smua ok je..doctor suru elak ambil garam dlu sbb msa tu kaki sy bengkak sikit..bedrest dlm 2 hari then ok, smpai bersalin xde dh..klu was2 jumpa je doctor