Baby aktif waktu tgah malm hingga subuh normal x ye? Siang mcm bnyak tido. Kdg rasa geli kdg ngilu.

7 Balas

Normal , sbb siang kita banyak gerak sana sini . Kalau nak gerak dia waktu siang try kejut minum air sejuk atau makan manis2 , baring mengiring belah kiri ni tips nurse kat hosp bgtau saya .

ye betul tu ,sampaikan nk kire kick bby pun rse risau sebab bby kurang gerak sebabkan kite banyakk gerak bile waktu kerja

sbb malam mommy duduk diam. cuba kalau malam mommy busy mcm siang. hehe

samelah mcm baby kita , bile malam auto bergendang dlm perut hahahaha

Normal. Dari trimester 2 lg baby saya macam tu. Petang2 jee slow.

Normal sbb baby tak pandai beza siang malam

alhamdulillah. baik sis. tq yaa