Mau nanya kenapa hamil 2 bulan perut masih rata dan kecil banget kaya gak hamil

28 Balas

rasa je ,perut keras sikit,sy ni lemak byk,sikit naik,suami sy tgur nmpak la perut...dia tegur..

sy baik preggy num 1 n num 2 ni ..6 bulan baru perut mcm bola..sblom tu xnmpk pun

Janin 2bulan baru sebesar buah ceri. Nak je aku tampo muka tu geram plak🤣🤣

normal sis sbb janin tu br nk mbsar..kna 5 bulan k atas br la nmpk perut tu ..

sis kena rajin membaca…dan bukak google janin usia 2bulan sebesar apa😅

Perut saya nampak masa 7bulan. Time tu nak bawak pun berat sangat

Normal lah . Slu 5 bln keatas bru nmpk 2 bln tu bru besar kacang

saya pun masuk 7 baru nampak mcm pregnant, depends dari badan jg

Saya 8 bulan pun orang masih tak tau mengandung sis 🤣🤭

normal sis.. sy msk 6 bulan baru nampak perut..