Nak tanya sy megandung anak pertama tp terlalu suka minum tea o ais.ada kesan buruk ka terhadap bby?

Nak tanya sy megandung anak pertama tp terlalu suka minum tea o ais.ada kesan buruk ka terhadap bby?GIF
2 Balas

dalam teh ada kafein walaupun sedikit. kafien akan dropkn bacaan hb awak nanti. better minum jika teringin sangat² dan bukan amalkan setiap hari

saya tak pasti ada apa. tapi mmg tak berapa elok, kalau nak minum scawan mcm tuh je ke. jgn kerap sgt. lepas tuh minum pun kena jarak dgn ubat .