Hi nak tanya macam mana saya nak naikkan berat badan anak saya 😔 dah 1 tahun 8 bulan berat 8.7 kg je

2 Balas

bagi makanan yang ber cheese/susu, kerap kan makan walaupun kuantiti yang sikit contoh sarapan kemudian nak tunggu ke lunch tu bagi dia snack. buat benda sama untuk selepas lunch nak tunggu ke dinner, bagi snack sebagai minum petang.