Masa mndung suke sngt cium bau kunyit bubuk And pasta gigi nii😂 Korang ade pengalami yg plik" Tak.?

Masa mndung suke sngt cium bau kunyit bubuk And pasta gigi nii😂
Korang ade pengalami yg plik" Tak.?
7 Balas

Takde lah pulak. Mengidam pelik-pelik mcm cerita yg selalu dibaca pun tak pernah. Alahan pun tak ada. Paling teruk pun gian nak tidur hotel sbb kerja dari rumah dan dah lama sgt terperap dalam rumah 😅

saya tak ada, cuma masa pregnant mabuk kereta. Setiap kali naik kereta confirm muntah 😆

saya suka bau sabun kalau boleh macam nk makan je sabun tu 🤣

sy suke bau nsik tgh masak tu...mnis2 je bau...

saya klau gosok gigi asyik muntah" je sis

3y ago

sy pun mcm tu.setiap gosok gg muntah.nape ehh🤔mengadung seblm ni xde pulah mcm tu,3 dah hero sy...

xpernah mengidam pelik2 ni