Evening sickness during pregnant, ada sesiapa yang m'alami hal yg sama mcm saya?

10 Balas

mula sya tak tahu dri sya prgnant.....awal pagi pkul 4.00am mula lh muntah. morning sickness...smpaikn 3bulan sya tangguh .....nak masuk tridmater2 sya lalui everning sickness...smpai kn skarang....smpaikn mlm tk dpat tinduk...lepas pkul 11 mlm dh tak rasa ....pg baru dia dtang balik......

sya pagi siang malam loya je tekak , sensitif sngat pada bau , kdg2 time tidur dngn husband pun boleh loya sbb bau husband tu...

sama la kita pon. petang2 baru mula rasa mual, pening2, kadang2 sampai nak pitam. semoga semua baik2 sahaja. 💓

🙋‍♀️ .. pgi2 sihat bertenaga msuk ptg je pkol5 msti melepek ats tilam .. mntah2 lpstu mngtuk gila

normal. sy msa mengandung dlu. xkira masa. pening kpla seharian. seksanya selama 3 bln.

Samalah 5.30pm dah melepet tunggu masa je nak balik keje. Sampai rumah terus muntah2

Saya dari pagi sampai ke malam kena . Masuk 2nd tri terus hilang . 💪🏼

me...heheh asal balik kerja ptg... siaplah.. evening sickness terusss..

all the time sickness sis. dh tk perlu kira morning sickness.

normal je