Lebih 2minggu sdh lambat haid..tpi HCG 1 line sja..blh ibu² bg pandang...ada yg sama mcm sy?

6 Balas

Saya pernah sekali lewat 17 hari tapi tak pregnant. Sebab saya tukar diet kononnya nak sihat, setiap pagi minum smoothie avocado, banana dan low fat milk. Lepas tu baru tau low fat milk banyak testosterone, tak bagus untuk kesuburan perempuan. Saya hentikan low fat milk, kitar haid balik macam biasa. Kalau nak mengandung, full cream milk lebih bagus.

Saya pernah alaminya... kitaran haid saya normal. Sekali tu je lewat 2 minggu. saya taknak fikir sangat, tak nak stress. teruskan kehidupan. anggap je kitaran haid berubah.. dan cuba lagi dan lagi. 😁

hm macam saya period delay sehari, esoknya test dah naik 2 line. Takpe, nanti awak try cek lagi

2y ago

Kalau period kita delay sehari kira esknya dh blh check ke?

Setahun dah...semoga dipermudahkan segala urusan

2y ago

laa setahun dah ke 😂 Sy dh jawab dah.. mudahan Yg bertanya ni dipermudahkan segala urusan. 🤲❣️

Masalah hormon kali sis,,,

hbwebwbbbbb