Kenapa pada kandungan saya sekarang 32 minggu dah ade keluar darah sikit ii eih..boleh saya tahu ?

8 Balas

Byk sebab jgk bole kluar drh tu..kena p jumpa doktor..contoh mcm uri bwh ke mmg mudah bleeding,vagina terluka masa bersama dgn husband ke...nurse pernah pesan kt saya kalau ada pendarahan kena p hospital.itu xnormal..semoga urusan awk dipermudahkan.

Masa anak 1st, sy pon ada spotting darah masa 32w. Bukaan dah 1cm. Ttbe 35w bersalin.

X normal, asal keluar darah even sikit mmg x normal. P hosp ya minta cek

still tak normal. walaupon keluar darah sikit. pergi hospital ya

gi hospital terus ye...jgn tunggu

pergi ke hospital terus sis

takleh. kena tanya doktor.

dah pergi hospital?

7mo ago

tunggu apa tu. bahaya, sbb awak xboleh tahu condition baby dlm rahim awak. please jgn biar