Assalamualaikum . Kalau macam ni maksud nya apa ye ? .. ni kali ke 6 cek .. smua macam ni ..

Assalamualaikum .  Kalau macam ni maksud nya apa ye ? .. ni kali ke 6 cek .. smua macam ni  ..
6 Balas

Kalau macam ni samar2 pada second line tu mean awak check terlalu awal. Tu positif cuma maybe baby baru nak terbentuk around 2 week ke bawah. Awak boleh check balik bila dah delay period 2 week ke atas. Nanti line samar2 tu jadi clear n boleh dah pi klinik untuk buat double confirmation ngan Dr.

2y ago

owh i see . ok faham tqq sis ... 🥰🥰👍

Tahniah, ada tu sis. Saya punya haritu pun macam tu, kabur sebab awal lagi maybe 4 weeks kebawah. Lagi seminggu cuba test lagi ya. Jaga diri jangan buat kerja berat dan teruskan makan folic acid ya.

2y ago

baikkk trima kasihhhh❤️❤️❤️🥰

Try air kencing pertama sis, kalau hcg tinggi dia terang, atau masih awal lagi, buat masa ni jaga diri, jaga pemakanan, asid folic jgn tinggal, jgn angkat berat2. Insyallah Ada rezeki sis

2y ago

baikk .. sis terima kasih atas pencerahan .. 🥰🥰🥰👍

Hormon masih xbrp kuat lg kot.. awal lg cek ni.. blh repeat setiap 2 minggu tgk mcm mna ya..Atau blh try cek dgn upt jenis casette ke

2y ago

baikkk ..noted . tq sis 🥰👍

In Shaa Allah pregnant sis..tp masi peringkat awal lg..tgu 2 weeks ye

2y ago

baikkk ..terima kasihhh 🥰🥰🥰🥰

Boleh saya tahu dekat mana nak beli prgnancy test jenama ni

2y ago

Baikkk..